Radio Nova Festivaalin huikea alueohjelma

Alueohjelma

Festivaalin alueohjelma rakentuu monesta elementistä viinibaareista pussauskoppeihin ja aina paljon kysyttyyn glittertelttaan, jossa juhlijat pääsevät ehostautumaan halutessaan.

 

Uskomattoman taitavat sirkustaiteilijat kiertävät aluetta viihdyttäen sekä lämmittäen festivaalivieraita koko viikonlopun ajan.

 

Alueelta löytyy myös photobooth-pussauskoppi, jossa voit ikuistaa ensisuudelman uuden rakkaasi kanssa. Mikäli sellaista ei kuitenkaan vielä löydy, voit festivaaleilta sellaisen löytää myös speed datingista.

 

Hektinen festivaali saattaa tuntua hetkittäin raskaalta, rauhoittumiseen suosittelemme Innogreenin luomaa viherpysäkkiä, jossa voit istahtaa alas.

 

Teidän ääntä on myös kuunneltu ja emme ole unohtaneet missään nimessä festarikaraokea, se löytyy alueelta myös. Korkeanpaikan rakastajat pääsevät kokemaan kymmeniä metrejä korkean benjin ja testaamaan oman huimapäisyytensä.

 

Tiivistämössä esiintyy Talentistakin tuttu viulutaituri ONEVIOLIN, johon pääset ihastumaan tapahtuman molempina päivinä.

 

Tiivistämön lavalla nähdään myös kansainvälisestikin palkittu drag-tähti Marko Vainio, joka tuo Radio Nova -festareiden molempiin päiviin hurjan kattauksen ulkolaisia ja kotimaisia supertähtiä aina Celine Dionista Haloo Helsinkiin!

 

Tiivistämö


Pe klo 16.30-17.10
La klo 15.00-15.40

Oneviolin

Tiivistämö

Pe klo 18.00-18.30
La klo 16.30-17.00

Divet show

Tiivistämö

Pe Speed dating klo 19.00-20.30
La Sokkotreffit klo 18.00-19.30

Speed dating

Tiivistämö

Pe klo 21.00 alkaen
La klo 20.00 alkaen

Singa bilekaraoke

Tiivistämö

RedBull

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle ja osallistu kilpailuun!

* indicates required

Hyväksyn uutiskirjeen Käyttöehdot.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä